March 19, 2015

شیرینی با خمیر دانمارکی آماده / خمیر کروسانت

همینطور تفریحی  یه خمیر آماده خریدم  سه چهارروز توی یخچال موند
بعد دیدم حیفه که خراب بشه  یخچال ماهم مثل فروشگاه نیست  که بشه 
بهش اعتماد کرد.. پس باید سریع درست میشد ...واقعا این  سریعترین 
شیرینیه که اگه یه هوئی مهمونی سررسید یا آقای خونه قند خونش 
 افتاد بتونیم در عرض 20 دقیقه آماده کنیم  ..حتما اکثردوستان 
تجربه دارند

شیرینی ساده باخمیر کروسانت و یا خمیر شیرینی دانمارکی
بسیار خوشمزه  ..صفا

موادلازم

☻☻☻

یک رول خمیر  آماده کروسانت ـ یک نوع مربا غیر آبکی  ـ
یک عدد زرد تخم مرغ .

برای شربت

☻☻☻

یک لیوان شکر  ـ نصف لیوان آب  ـ دو قاشـــــــــــق
غذاخوری آبلیمو  ـ یک پاکت 8 گرمی  وانیل شکری
نوک قاشق چایخوری  پودر هل سبز .

طرز تهیه

☻☻☻

رول خمیر راباز کنید و آنرا به قطعات کوچک مربعی
به تساوی ببرید  بعد وسط هر تکه خمیر کمی مربای
مارمالادی بذارید  و از دو زاویه روبروی هم خمیر
را روی هم و روی مربا آورده و به هم بادو انگشت
وصل کنید وقتی همه خمیرها را درست کردید ,  در
سینی فر چیده و با زرده تخم مرغ روی آنها بکشید و
سپس درفر گرم شده با حرارت 175  به مدت 15 دقیفه
قرار دهید یا وقتی که روی آن قهوه ای طلائی شود

تهیه شربت 
☻☻ ☻

 مواد لازمش را باهم دریک قابلمه روی
حرارت قراردهید و وقتی جوش آمد بذارید با حرارت
ملایم تا قوام بیاد  بعد حتما سرد شود
شیرینها را از فر بیرون آورده و همانطور داغ  روی
آنها شربت سرد  با برس بکشید  بذارید سرد شود تا
چسبندگی اش برود ..ط. صفائی (صفا)

بدون شربت

با شربت


☻☻☻☻☻☻☻☻☻
§§




2 comments:

Roz said...

یعنی به سرعت باید خمیر کروسانت رو تهیه کنم و از دستورتون درست کنم ، همیشه به خاطر اینکه از تهیه خمیرش تنبلی میکردم از خوردن شیرینی دانمارکی محروم بودیم ، اما حالا با دستور شما امکانپذیر شده ، دسسستتون درد نکنه

Touba Safaei (SAFA) said...

رز عزیزم اینجا هم ازت پوزش میخوام که دیر به پیامت پاسخ دادم توی کامنت قبلی یه کم توضیح دادم که اصلا یه مدتی وبلاگ نبودم .....سپاسگزارم از اینکه اینجا بودی و پیام قشنگت ...انشالله درست میکنید و همه خانواده لذت میبرید ....جای همتون خال ♥ ♥ ♥