May 14, 2015

اسنک گوشت قلقلی تند با سس فلفل سمبال اولک

دستور گوشت قلقلی تاکنون 8 بار در وبلاگ گذاشته شده
 البته هربار بایک خوراک متفاوت  ..این دفعه تقریبا باهمون
موادلازمه  ولی کمی باید تند تر باشه  ..لذا با اضافه کردن
یک قاشق مرباخوری سمبال اولک که ترکیبی از فلفلهای
مختلف است , درست شده  و طعم خوشمزه و تندی به این
قلقلی ها داده و یک اسنک مناسب است برای مهمانی و 
جشنهای مختلف ..امید که به سلامتی و شادی درست 
کنید و لذت ببرید  


 اسنک گوشت قلقلی..صفا
موادلازم
☻☻☻

گوشت چرخکرده 500 گرم  2 عدد پیاز درشت  رنده شده و آب گرفته ـ یک قاشق غذاخوری  سس سویا ـیک قاشق چایخوری  خردل ـ یک قاشق مرباخوری
سماق ـ  نمک دلخواه  ـ پودر زیره یک قاشق چایخوریـ پودر تخم گشنیز یک قاشق چایخوری  ـ سس فلفل یکقاشق چایخوری ( سمبال اولک سس انواع فلفل از جملهچیلی است که فوق العاده تند میباشد ) ـ  درصورت شلبودن خمیر گوشت یک تا دو قاشق غذاخوری آرد سادهسوخاری  ـ یک تخم مرغ کوچک ـ  تعدادی پنیر ورقی
ساندویجی برای روی قلقلی ها ـ خیار شور برای تزئینروغن برای سرخ کردن

طرز تهیه
☻☻☻
تمام مواد به جز پنیر ساندویچی و خیارشور و روغنرا با هم مخلوط کرده و خوب ورز بدهید تا خمیر خوبو صاف و منسجم شود بعد گلوله های قلقلی درست
کنید و در ماهیتابه  با کمی روغن  سرخ کنید سپس در دیس چیده و تاهنوز گرم است روی هرکدام یک تکه از پنیر ورقی  قرار دهیددر پایان با یک چوب خلال  یک ورقه خیارشوررا رویقلقلی ها ثابت کنید...صفانکته اگر تمام مواد و نیز خمیر خنک باشد درنحوه پخت آن تاثیر خوبی دارد


☻☻☻☻☻☻☻☻☻ 

 




2 comments:

Roz said...

با سلیقه و شیک و صد البته خوشمزه ، نوووش جونتون

Touba Safaei (SAFA) said...

خیلی محبت داری رز عزیزم توی چنین لحظاتی مثل جشن تولد آدم دوست داره همه کسانی رو که دوستشون داره دورش باشند و با هم بگن و بخندند ...جای همه دوستان خوبی مثل خودت خالی. ♥ ♥ ♥