مواد لازم
گوشت بدون چربی و استخوان 400 گرم
بادمجان 400 گرم...2 عدد درشت
گوجه فرنگی 400 گرم
پیاز 2 عدد متوسط...300 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
آب نصف یا یک لیمو ترش ....بسته به ذائقه
تخم مرغ 1 عدد
ادویه مخلوط 1 قاشق مرباخوری پُر
نمک و فلفل به میزان دلخواه
روغن به اندازه لازم
طرز تهیه
پیاز و گوشت را پاک کرده و خرد کنید سپس پیاز خرد شده
را با کمی روغن تفت دهید
بعد از تفت کوتاه پیاز گوشت های خرد شده را در آن بریزید
هم بزنید و در قابلمه را بپوشانید و بگذارید تا با بخار خودش
با حرارت ملایم بپزد...معمولاً بین 20 تا 25 دقیقه طول میکشد
بستگی به آبدار بودن پیاز دارد
بعداز آن ادویه و نمک و فلفل را اضافه کنید و کمتر از نیم دقیقه
تفت دهید
سپس یک قاشق رب گوجه فرنگی را به آن بیفزائید و هم بزنید
بلافاصله آب لیمو را به آن اضافه کنید
گوجه فرنگی ها را که پوست آنرا گرفته و خرد کرده اید درآن
بریزید ...هم بزنید
کمی آب به آن اضافه کنید ....در این مرحله اگر گوشت به اندازه دلخواه
نپخته باشد میتوانید بیشتر آب بریزید و بگذارید آرام بپزد در غیـــــــــر
این صورت همان کمی آب 200 تا 250 میلی لیتر کافی است
برای سرخ کردن بادمجان
سفیده یک عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته و با چنگال کمی
هم بزنید
بادمجان هارا پوست گرفته و گرد برش دهید
مقداری روغن حدود 100 گرم در ماهیتابه ریخته و داغ کنید
مواظب باشید زیادی داغ نشود و نسوزد
یکی یکی بادمجان ها را در سفیده تخم مرغ زده ودر ماهیتابه
بچینید
این روش سرخ کردن با سفیده تخم مرغ برای اینست که بادمجان
روغن اضافی به خودش نگیرد ..و مطمئناً همین طور هم هست
روغن اضافی به خودش نگیرد ..و مطمئناً همین طور هم هست
بارها تجربه شده و نتیجه خیلی خوبی داشته ..در واقع مصرف روغن
واقعا به یک سوم میرسد.....ونیز طعم بهتری میگیرد
واقعا به یک سوم میرسد.....ونیز طعم بهتری میگیرد
بادمجان های سرخ شده را اگر چیزی از آن باقی مانده , به خورشت
اضافه کنید
اضافه کنید
خورشت بادمجان ساده آماده است آن را در ظرفی کشیده و
سر سفره سرو کنید.......نوش جان
☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
☼☼►◄•♥•►◄☼☼
No comments:
Post a Comment