July 19, 2011

عدس پلو در پلو پز برقی ...با گوشت قلقلی




مواد لازم
برنج 500 گرم
عدس پخته کنسروی 400 گرم
گوشت چرخ کرده کم چربی  300 گرم
پیاز درشت 2 عدد  تا 250 گرم هم برای پیاز داغ و هم گوشت قلقلی
کشمش 100 گرم
ادویه مخلوط  1 قاشق مرباخوری
فلفل و نمک به اندازه دلخواه
روغن  به میزان لازم
زعفران سائیده  نوک قاشق چایخوری و حل شده در کمی آب
رب گوجه فرنگی 1 قاشق مرباخوری
سیب زمینی مقداری برای ته دیگ 
طرز تهیه
برنج را شسته و بگذارید با نمک یکساعت خیس بخورد  و سپس آب آنرا
دور ریخته و برنج را درآب در حال جوش بریزید و قبل از آنکه بپزد آن
را آبکش کنید
سیب زمینی هارا ورق کرده و آنهارا ته دیگ پلوپز برقی بچینید و
قبل از آن کمی آب و روغن ته آن بریزید...بعد روی آن مقداری از
برنج آبکش شده را بریزید 
 


مقداری از عدس کنسروی را روی برنج بریزید و روی آن دوباره برنج
و عدس و تکرارکنید تا همه آنها در دیگ پلوپز جای بگیرند



 زعفران حل شده در آب را با قاشق به روی برنج و عدس بریزید و
در پایان کمی روغن و آب روی آن بدهید  


 

درپلوپز رابسته و درجه آن را به کوتاهترین زمان تنظیم کنید  تا ته
آن نسوزد و بگذارید برنج دم بکشد


درحین پختن پلو...پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید  وبا گوشت
چرخ کرده و ادویه مخلوط و نمک و فلفل در ظرفی ریخته و آنهارا
با هم خوب ورز دهید  



در صورتیکه خمیر گوشت شل بود میتوانید از یک یا دو قاشق غذاخوری
آرد سوخاری ساده استفاده کنید


خمیر گوشت را تا چند دقیقه  بگذارید خارج از یخچال بماند و  سپس


آن را به صورت گوشت های قلقلی در آورده و در ماهیتابه با مقدار کمی
روغن اول درآنرا بگذارید 2 تا 3 دقیقه  خودش را بگیرد و بعد در آنرا
برداشته و قلقلی ها را سرخ کنید

رب گوجه فرنگی را اضافه کنید  با سه قاشق غذاخوری آب  و هم
بزنید  تا به خورد قلقلی ها برود ...بعد از روی حرارت بردارید

پیاز را با کمی روغن سرخ کنید



کشمش ها را که قبلاً شسته و خشک کرده اید به آن اضافه کنید


اگر هم دوست داشتید نوک قاشق زردچوبه به آن بزنید و یک تفت کوتاه
بدهید وزیرآن را خاموش کنید




پلو را در ظرفی کشیده و با پیاز داغ و گوشتهای قلقلی تزئین بدهید




نوش جان

☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
♥♥♥♥♥♥

1 comment:

Sara said...

bah bah ajab Salade moghazi va zibaiye..
mitoonim be oon mayoonez ham bezanim?
adas Polo va gooshte ghelgheli ham mahshare.
merci az rahnamai.