November 20, 2016

نان حلزونی با اسفناج / مینی بورک

نان حلزونی با اسفناج / مینی بورک

این مینی بورک خوشمزه  بعنوان پیش خوراک بسیار 
مناسب و لذیذ است  ولی چون غنی است ممکن است
کمی بیشترخورده شود و برای غذای اصلی دیگر جائی
نماند...برای هرنفر یک عدد همراه با سالاد سرو 
کنید..با شادمانی نوش جان کنید

💐🌸🌷🍀🌹🌻🌺🍁🍃🍂🌾🌵


نان حلزونی بااسفناج ..صفا
مواد لازم برای میان آن
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اسفناج منجمد یک کیلو
دوعدد پیاز متوسط
دو حبه سیر
نوک قاشق چ پودر جوزهندی
فلفل سیاه  دلخواه
نمک درصورت لزوم  چون پنیر گوسفندی معمولا شوراست
دویست گرم پنیر گوسفندی
مواد لازم برای خمیرهمه کاره
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
یک عدد تخم مرغ
نصف یک لیوان پلوپز روغن مایع
صدو پنجاه گرم ماست چرب و ترش
یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
یک قاشق چایخوری نمک
آرد بمیزان لازم
درپایان
ـــــــــــــــــ
زرده و سفیده یک عدد تخم مرغ برای کشیدن روی رول در دو مرحله
کمی کنجد
طرز تهیه
ــــــــــــــــــــ
اول مواد مخلوط اسفناج را درست میکنیم به این ترتیب که بعد ازاینکه یخ اسفناج آب شد آنرابا کارد خرد کرده و  درظرفی روی حرارت میذاریم تا آب آن بخار شود
دریک ظرف دیگر پیازرا با کمی روغن سرخ میکنیم سیررنده شده به آن اضافه کرده            بعد اسفناج و پنیر گوسفندی را درآن ریخته و تفت میدهیم  پودر جوزهندی  و فلفل و را هم به آن اضافه میکنیم  میذاریم تا سرد شود.
تهیه خمیر
دریک ظرف مناسب تخم مرغ و روغن مایع و ماست و نمک و بیکینگ پودررابا هم        مخلوط میکنیم بعد آرد را بصورت متناوب میریزیم و با قاشق چوبی مرتب هم میزنیم  وقتی خمیر سفت شد  با دست و به کمک آرد ورز میدهیم  و سپس میذاریم تا حداقل نیمساعت بماند.
خمیر را روی میزبا پاشیدن کمی آرد با وردنه بازکرده بصورت چهارگوش درمیاوریم بعد با کارد مخصوص یا کارد تیزی به چند قسمت مساوی به عرض 5 سانتیمتر درآورده  ...از مواد اسفناج یک طرف طولی خمیررا می پوشانیم و ازهمان طرف هم روی بقیه خمیر رول میکنیم و لبه انتهائی آنرا روی رول با فشار انگشت وصل میکنیم
روی رول زرده تخم مرغ میکشیم و بعد بصورت فرم حلزونی دورهم می پیچیم
روی آنرا سفیده تخم مرغ میکشیم و کمی کنجد پاشیده  درسینی فر چیده و درفر ازقبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد  به مدت تا 25 دقیقه یا تا وقتی که رنگ مطلوب به خودش میگیزد میذاریم تا بپزد صفا . نوش جان
نکته
دوستان با این خمیر و به این شکل میتوانید انواع نانها وپیش خوراکها و شیرینها رو درست کنید .
این دستور نوعی مینی بورک است که با خمیرفیلو درست نشه بلکه با خمیر همه کاره.




☻☻☻☻☻☻☻☻☻
§§



No comments: