برای این خوراکی ازفیله ماهی پانگاسیوس استفاده شده که کاملا خوش خوراک و خوشمزه است
و اصلا بوی زیاد ی ندارد
مواد لازم
فیله ماهی تازه 7 عدد
سبزی شوید و جعفری 100 گرم
سیر 5 تا 6 حبه
پودر زنجبیل 1 قاشق مربا خوری
پودر گشنیز 1 قاشق غذاخوری
فلفل و نمک باندازه دلخواه
آب و پوست نازک رنده شده یک عدد لیمو ترش
روغن 1 قاشق غذاخوری
کمی آرد
تعدادی چوب خلال دندان
تعدادی چوب خلال دندان
مواد لازم برای سُس
گوجه فرنگی نیم کیلو یا یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی
گوجه فرنگی نیم کیلو یا یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی
پیاز 300 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری پر
ادویه مخلوط 1قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
قرص سوپ گیاهی 1 عدد ......برای طعم بیشتر
کمی روغن
طرز تهیه
پوست لیمو را نازک رنده کنید و آب آنرا بگیرید
در ظرفی سبزیها را که قبلا خردکرده اید بریزید و پودر های گشنیز و زنجبیل
و نمک و فلفل و پوست لیمو ونصف آب لیمو و 1 قاشق غذاخوری روغن به آن
اضافه کنید
سیر را له یا رنده کرده و درمخلوط سبزی بریزید
سبزی رولت را در ظرف به تعداد فیله ها قسمت کنید
هر قسمت را روی یک فیله ماهی پخش کنید
یکی یکی فیله هارا لوله کنید
هر فیله ماهی را بعد از لوله کردن2 عدد خلال نازک به دو طرف آن بزنید
این کار سبب میشود که رولت ها در مراحل پخت باز نشود
رولت هارا در کمی آرد غلت بدهید
در ماهیتابه کمی روغن بریزید و رولت هارا تفت خیلی کوتاهی بدهید
در ماهیتابه بزرگی پیاز خرد شده را تفت داده و سپس ادویه مخلوط و
رب گوجه فرنگی اضافه کنید یک دور هم بزنید
گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید...اگر گوجه تازه استفاده میکنید قبلا
پوست آنرا گرفته و خرد کنید
یک قرص سوپ گیاهی را در قاشق له کنید و درماهیتابه بریزید
و بگذارید چند دقیقه ای با حرارت آهسته بجوشد
البته درصورتیکه دوست داشته باشید از این قرص استفاده کنید
بعد از 3 تا 4 دقیقه اول نمک سس گوجه فرنگی را بچشید و بعد رولتها
را در آن بچینید
برای این نوع ماهی تا10 دقیقه کافی است که در سس با حرارت ملایم
.. بپزد با توجه به اینکه قبلاً نیز کمی تفت داده شده اند
معمولا فیله ماهی احتیاج به مدت زمان طولانی ندارد چون بسیار ظریف
و زودپز است......در مدت زمان پختن یکبار با احتیاط آنرا برگردانید
رولت هارابا سس در ظرف بچینید وسرو کنید
نوش جان
☺☺☺☺☺☺
2 comments:
bah bah khanom che kardin..?!!!? 1- kheili ziba va khoshmanzeras 2- kheii eshteha avare 3- hatman khoshmazas...shak nadaram.
SALAM
HAMIN EMRUZ DOROSTESH KARDAM
BESYAR KHOSHMAZEH V KHOSHRANG BOOD V HAME TARIF KARDAN
DASTETUN DARD NAKONE BA IN DASTURE GHAZAEI. BYE
Post a Comment