May 14, 2011

کوکوی ماهی و سیب زمینی







مواد لازم
فیله ماهی 500 گرم
سیب زمینی 500 گرم
سبزی شامل شوید و جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری پُر
نصف یک حبه سیر
پوست رنده شده نصف یک عدد لیمو ترش
تخم مرغ 2 عدد ...1عدد زرده برای خمیر و بقیه تخم مرغها برای سوخاری
نمک و فلفل به اندازه دلخواه
پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری  پُر
نشاسته 1 قاشق غذاخوری پُر
آرد سوخاری و آرد سفید  به مقدار نیاز
روغن  به میزان لازم
شیر 3 قاشق غذاخوری 



طرز تهیه
سیب زمینی هارا بعداز آب پزکردن خرد کنید
فیله ماهی ها را خرد کرده و با آب نصف یک لیمو آغشته کنید
پوست نصف لیمو ترش را قبل از آب گرفتن خیلی نازک رنده کنید
سیر را پاک کرده و خیلی ریز خرد کنید
زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کرده در ظرفی آماده بگذارید




در ظرفی  تمام مواد بالا را با پودر گشنیز , سبزی ,  نشاسته و نمک و فلفل  ریخته و 
آنها را باهم مخلوط کنید 




خمیر را خوب ورز دهید



 خمیر را میتوانید سه یا چهار قسمت کرده و تا نیم ساعت در جای خنک قرار
دهید ....و اگر میل دارید که به قطعات کوچک آنها را سرخ کنید  میتوانید خمیر
را همانگونه در جای خنک قرار بدهید



بعد از نیم ساعت یک عدد تخم مرغ را با سفیده تخم مرغ قبلی در ظرفی ریخته
و آنرا با سه قاشق شیر خوب هم بزنید


یک قسمت از خمیر را در آرد غلت بدهید...اگر خمیررا سه یا چهار قسمت
کرده اید ..در صورتیکه به قطعات کوچک سرخ میکنید نیز به همین ترتیب
عمل کنید


آنرا در مخلوط تخم مرغ و شیر بچرخانید و بعد در آرد سوخاری بگذارید
و خوب آنرا آرد سوخاری بزنید...مواظب باشید که ترک نخورد


به اندازه تا یک سانت و نیم روغن در ماهیتابه ریخته و داغ کنید و خمیر را در
آن بگذارید  و شعله را کمتر کنید  تا هر طرف آن آرام سرخ شود  




کوکو هارا دراندازه کوچکترهم به همان ترتیب سرخ کنید
کوکو ها را به سلیقه خودتان در بشقاب تزئین کرده و سر سفره ببرید

نوش جان

☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦

1 comment:

roozberooz said...

ba didane in Kookoo..baghiye Kookoo ha yadam raft...kheili khoshmaze be nazar mirese.
mamnoon