دستوراین نان خامه ئی را از کتاب آشپزی انگلیسی متعلق به
خانم جینی پیپل دارم که در سال1983 در لندن خریده و از
آن وقت تا حالا فقط طبق آن درست میکنم ...... خامه درون
آنرا مرتبا تغییر داده و به صورتهای مختلف مثلا با پنیرهای
خامه ای یا ماستی و یا بصورت کرم پودینگ و یا به همین
دستور زیر درست کرده ام این دستورخیلی ساده و بسیار
خوشمزه است امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
************
************
************
**********
*************
*************
☺☺☺☺☺☺☺☺☺
○☼ ▒ ♦ ▒ ⌂♥⌂ ▒ ♦ ▒☼ ○
No comments:
Post a Comment