مربای آلو در کشور اطریش با شکر ژله دار و شراب
و دارچین فراوان درست میشود ..دراین دستور ابتکاری
از آب انگور تازه ترش و شیرین برای طعم آن و از وانیل
و دارچین برای عطرمربا استفاده شده و اصلا نیازی به ژله
ندارد این مربا بسیار خوشمزه و خوش طعم است و میتواند در
سفره صبحونه شما دوستان عزیز نقش اساسی برای لذت بردن
ازصرف صبحونه داشته باشد
و دارچین فراوان درست میشود ..دراین دستور ابتکاری
از آب انگور تازه ترش و شیرین برای طعم آن و از وانیل
و دارچین برای عطرمربا استفاده شده و اصلا نیازی به ژله
ندارد این مربا بسیار خوشمزه و خوش طعم است و میتواند در
سفره صبحونه شما دوستان عزیز نقش اساسی برای لذت بردن
ازصرف صبحونه داشته باشد
**********
*********
*********
اگر میخواهید مربای خوش رنگ و زیبا داشته باشید
همیشه آنرا با پوست درست کنید
*********
*********
*********
این عکس , مربای آلو بدون انگور است
☺☺☺☺☺☺☺☺☺
**☼**◙*♥*◙**☼**
No comments:
Post a Comment