September 1, 2012

مربا آلو سیاه و انگور

مربای آلو در کشور اطریش با شکر ژله دار و شراب
و دارچین فراوان درست میشود ..دراین دستور ابتکاری
از آب انگور تازه ترش  و شیرین برای طعم آن و از وانیل
و دارچین برای عطرمربا استفاده شده  و اصلا نیازی به ژله
ندارد این مربا بسیار خوشمزه و خوش طعم است  و میتواند در 
سفره صبحونه شما دوستان عزیز نقش اساسی برای لذت بردن
ازصرف صبحونه  داشته باشد

**********


*********


*********


اگر میخواهید مربای خوش رنگ و زیبا داشته باشید 
همیشه آنرا با پوست درست کنید

*********


*********


*********

این عکس , مربای آلو بدون انگور است 

☺☺☺☺☺☺☺☺☺

**********





No comments: