September 1, 2012

مربای خوشمزه سیب

گاهی اوقات حتما شما هم براتون پیش اومده وقت صبحونه مربا
نیست یا تموم شده ماهم که بدون مربا ,  صبحونه مون رنگی نداره 
خوب پس بایستی سریع دست بکارمیشدم با میوه ای که توی خونه
داشتیم یه مربای فوری میساختم واکثرا فقط سیب توی خونه بوده و منم
مربای سیب فوری درست کردم  و چون لازم بوده سریع سرد بشه  بایستی
ظرفشو میذاشتم توی آب سرد و چرخش میدادم  بعد متوجه شدم که وقتی مربای
سیب رو سریع سرد میکنم  رنگ قشنگتر و شفافتر و طلائی میگیره  و
دیگه همیشه چه وقت داشتم  چه وقت نبود مربای سیب بایستی با این
روش درست میکردم ,, دوست داشتم شما هم این روش رو 
حتما امتحان کنید و دیگه اینکه بکار بردن گلاب
در آخرین مرحله خیلی مربا رو خوش عطر
و خوش طعم میکنه امیدوارم
شماهم درست کنید

*********


*********


*********


*********


*********


☺☺☺☺☺☺☺☺☺

**







No comments: