گاهی اوقات حتما شما هم براتون پیش اومده وقت صبحونه مربا
نیست یا تموم شده ماهم که بدون مربا , صبحونه مون رنگی نداره
خوب پس بایستی سریع دست بکارمیشدم با میوه ای که توی خونه
داشتیم یه مربای فوری میساختم واکثرا فقط سیب توی خونه بوده و منم
مربای سیب فوری درست کردم و چون لازم بوده سریع سرد بشه بایستی
ظرفشو میذاشتم توی آب سرد و چرخش میدادم بعد متوجه شدم که وقتی مربای
سیب رو سریع سرد میکنم رنگ قشنگتر و شفافتر و طلائی میگیره و
دیگه همیشه چه وقت داشتم چه وقت نبود مربای سیب بایستی با این
روش درست میکردم ,, دوست داشتم شما هم این روش رو
حتما امتحان کنید و دیگه اینکه بکار بردن گلاب
در آخرین مرحله خیلی مربا رو خوش عطر
و خوش طعم میکنه امیدوارم
شماهم درست کنید
*********
*********
*********
*********
*********
☺☺☺☺☺☺☺☺☺
☼♦☼◙*▲♥▲*◙☼♦☼
No comments:
Post a Comment