کدو و بادمجان سوخاری همه میدونید خیلی خوشمزه و لذیذ هستند اکثرا
بعنوان پیش غذا با یه سس سفید تند خیلی موفقیت آمیز بوده است چند
روز پیش تصادفا این کدوهای کوچولو و تروتازه به رنگ سبز روشن
رو دیدم یه هوئی فکر کردم که بایستی اینارو به این صورت سوخاری
کنم بعد با مایونز مخلوط با ماست تازه و آب لیمو و فلفل سیاه ونیز چند
قاچ گوجه فرنگی سر میز بردم و جای همه شما خالی خیلی مزه داد
این بار این شکلی درست کنید و با یه سس خوشمزه نوش جون کنید
♦♦♦♦♦♦
♦♦♦♦♦♦
♦♦♦♦♦♦
☺☻☺☻☺☻☺☻☺
►•◄☼○►♥◄○☼►•◄
No comments:
Post a Comment