راویولی را معمولا بدون رنگ درست میکنند با توجه به اینکه قبلا در دستور
لازانیای خونگی طرز تهیه خمیر لازانیا را به سه رنگ در همین وبلاگ و در
فیس بوک قرار داده ام هر بار که خواستم این خوراک را درست کنم
دقیقا از دستور همان خمیر لازانیا استفاده کرده ام البته
دستور راویولی خیلی وقت پیش تهیه شده بود که با چند
دستور دیگه در یو اس بی بود که گم کرده بودم ...بعد از این
چند دستور دیگه هم از دوسال پیش دارم که خدمتتون اینجا
در پیج خوراکیهای فیس بوک قرار خواهم داد
----------------
----------------
----------------
اینهم راویولی با گنئوکی ( گنوچی , و نیوکی ) که بصورت های مختلف تلفظ میشه
و فوق العاده لذیذ و خوشمزه است در دستور بعدی گذاشته میشود
درصورت تمایل میتونید پنیر پارمزان یا گائودا رنده شده روی
آن بپاشید و یا اینکه نوعی سس سفید درست کنید و با آن سرو کنید
در مواردی که مایه میانی راویولی از گوشت و یا قارچ است حتما از
پنیرهای مختلف برای روی آن استفاده میشود مانند عکس پائین
آن بپاشید و یا اینکه نوعی سس سفید درست کنید و با آن سرو کنید
در مواردی که مایه میانی راویولی از گوشت و یا قارچ است حتما از
پنیرهای مختلف برای روی آن استفاده میشود مانند عکس پائین
☺☻☺☻☺☻☺☻☺
☼◄►☼◄►•♥•◄►☼◄►☼
☼◄►☼◄►•♥•◄►☼◄►☼
2 comments:
به به ، چه خوشرنگ شده
من که عاشقشم ، مرسی صفا جان ، کار لازانیا هم بسیار زیبا بود
این خمیرها بدون دستگاه خیلی سخت پهن میشه ، خسته نباشید
مرسی گیلدا جان عزیز از اینکه سر زدید
درسته خمیرش باید سفت باشه و بدون دستگاه مشکل باز میشه ولی وقتی روغن زیتون بریزیم این خمیر نسبتا سفت میشه و و بدون مشکل با وردنه باز میشه بعد از پختن هم خیلی ترد و خوش خوراکه حالا شاید به خاطر پوره اسفناج باشه
امیدوارم قابل باشه که حتما درست کنید
Post a Comment