اینجا میوه اکثرا گرونه و یا در بازار نیست بنابراین برای
مربا درست کردن باید منتظر شد که میوه
بیاد و ارزون بشه
وقتی یه کم ارزون میشه طبیعیه بیشتر میخریم اینجاست که با
زیادیش مربای خوشمزه درست میکنیم مرباهای خونگی همیشه
مربا درست کردن باید منتظر شد که میوه
بیاد و ارزون بشه
وقتی یه کم ارزون میشه طبیعیه بیشتر میخریم اینجاست که با
زیادیش مربای خوشمزه درست میکنیم مرباهای خونگی همیشه
طرفدارش خیلی بیشتره چون خوشمزه ترو خوش عطرتره
طرز تهیه تصویری مربا بزودی اینجا گذاشته میشه
مربای زردآلو به روش پیج خوراکیها
مواد لازم
☺☻☺
زردآلوی تازه و رسیده 450 گرم ـ شکر
250 گرم ـ
نوک قاشق هل سائیده شده ـ وانیل شکر
یک پاکت 8
گرمی ـ یک پر نمک .
طرز تهیه
☺☻☺
زردآلوهارا شسته خشک کرده و دو نصف کنید و هسته
آنهاراگرفته و هر نصفه را سه یا چهار خلال کنید
اینک همه مواد به جز گلاب را در یک قابلمه ریخته و
روی حرارت خیلی پائین بگذارید مواد را هم بزنید و
در قابلمه را بپوشانید 4 یا 5 دقیقه بعد زردآلوها آب
میکنند یکبار هم بزنید و 10 تا 12
دقیقه بعد بگذارید
آهسته بپزد در این مدت یکی دوبار هم هم بزنید بعد
از آن گلاب را اضافه کنید هم بزنید حالا مربا حالت
قوامی خوبی دارد بعد از گلاب تا 4
دقیقه بعد که جوش
آهسته خورد از حرارت پائین بیاورید درقابلمه را نیمه
باز بگذارید بطوریکه عرق بخار درون مربا نریزد
وقتی سرد شد در شیشه بریزید ...این مربا تضمینی
بسیار خوش طم و خوشمزه مزه است . امید شماهم
6 comments:
به به من چقدر دوست دارم
ممنونم
به به ، چقدر من این مربا رو دوست دارم ، اما هیچوقت خودم درست نکردم ، به همون دلیلی که گفتین ، اینجا هم وقتی زردآلو هست انقدر گرونه که ترجیح میدیم بخوریم تا مربا درست کنیم ، ببینم امسال ارزون میشه ، منم این معجون خوشمزه ی شما رو امتحان کنم ، نووووش جونتون باشه :)
لیلای عزیزم فکر میکنم همه ما اینجور باشیم که هرچی رو خوشمزه میدونیم حتما دوست داریم و مصریم که بقیه هم تست کنند...جای شما خالی این مرباهای خونگی خوردنش توی سن من نمیذاره وزن
قدیمیمو بدست بیارم ..مرسی از محبتت
♥
رز عزیزم من همیشه فکر میکردم درجائی که زندگی میکنی خیلی خیلی وفور میوه است چون شنیدم از ایران اول محصولات میوه مون رو به اونجا میفرستند..برام جالب بود که میگی پیش شما هم گرونه...پس اینبار وقتی خریدید از قید خام خوردنش بگذرید و یه مربا درست کن صبحونه نوش جون کنید و لذت ببرید..مرسی از محبتت..♥
من جز چند مربا انگشت شمار مرباهای دیگه رو نمیخورم ، اما این خلی خوشرنگ و زیبا شده
گیلدای عزیزم اتفاقا منهم فقط مربای به و مربای توت فرنگی خیلی دوست دارم هرچند که بدلائل وزنی نمیتونم بصورت معمولی صرف کنم ولی این مربای زردآلو با همین دستور راستش بقدری خوشمزه است که وقتی به اصرار خانواده درست میکنم یواشکی خوردنهای خودمم شروع میشه واقعا دوست داشتم که شماها هم امتحان کنید تا فصلش هست مطمئن باشید پشیمونی توی کارش نیست ...مرسی که اینجا بودی و لطف کردید ♥
Post a Comment