January 13, 2015

جوجه کباب خونگی

 خوراک جوجه کباب  با روشهای گوناگون اعم از ساده  یا با ماریناد های مختلف 
مثل زعفران و ماستی  و یا پیازی و یا ادویه ئی  و یا آبلیموئی پخت  بدون   
 دردسر و راحتی دارند  درعین حال خیلی مجلسی  و خوشمزه هستند و به نظر هم پرکار میان و این یک امتیازه....دستور جوجه کباب ادویه ئی رو 2010 هم در
وبلاگ و 2011 در فیسبوک گذاشتم  ویک دستور کباب چنجه هم در 2011 در
وبلاگ و خوراکیهای فیسبوک قرار دادم که همراه با آلبالو پلو است 
این لینک دستور ادویه ای
و اینهم همراه با آلبالو پلو 
دوسه نمونه دیگه هم هست که بعدا اگه فرصت شد لینکش رومیذارم 
البته از حق نگذرم  دستور کباب چوبی که اولین دستور کباب چوبی بود که در 
پیجی قرار میگرفت , در  2010 درپیج آشپزی ایرانی قرارگرفت .. اونموقع کمی
 قبل از بازکردن وبلاگم بود با لینک زیرو هیچوقت فرصت نشد که کاملشو بذارم
همین دستور در خوراکیها
 با هر روش و هر شکل ,غذای خوشمزه ایه  واکثر به اتفاق ازآن استقبال میکنند
نوش جان


جوجه کباب خونگی با کته پلو زعفرانی  صفا

مواد لازم برای 4 نفر

☻☻☻

ران جوجه 4 عدد و سینه 2عدد خردشده ـ
 برای ماریناد
آبلیمو نصف استکان  ـ ماست ترش 200 گـــــــرم ـ
آب پیاز  یک استکان  ـ  فلفل سیاه و نمک  دلخواه .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
زعفران درصورت تمایل مخلوط با کره و آب لیمو
برای کشیدن روی کباب بعد از گریل کردن .
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
 برای پلو 3 لیوان برنج  ـ کره  و زعفران حل شده
در آب گرم  ـ نمک دلخواه
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
گوجه فرنگی برای گریل  و پیاز و جعفری مخلوط
به میزان دلخواه .

طرز تهیه

☻☻☻

سینه جوجه را تقریبا درشت خرد کرده با رانها در
مواد مخلوط ماریناد خوب مخلوط کنید دریک ظرف
دردارو یا یک کیسه فریزر محکم بدون هوا ببندید و
مدت 24 ساعت بگذارید تا بماند ..بعد سیخ کشیده و
کباب  کنید درصورت تمایل بعد از گریل از مخلوط
یک قاشق زعفران حل شده در نصف استکان آب جوش
و مقدار کمی کره  و کمی آبلیمو  روی کباب بکشید
پلو زعفرانی را دلخواه درست کرده و با گوجه فرنگی
گریل شده  و پیاز و جعفری خردشده در دیس یا
بشقاب سرو کنید..صفا (طوبی صفائی) .نوش جان




☻☻☻☻☻☻☻☻☻








2 comments:

Roz said...

صفا جون عزیزم ، یادمه پستهای شما ، چه روزهای خوبی بود ، خیلی کار خوبی کردین که تو وبلاگتون هم گذاشتین ، عالیه و خوشرنگ و رو ، دستتون درد نکنه

Touba Safaei (SAFA) said...

رز عزیزم ♥ آره میبینی چه زمان سریع میگذره ...اون لینکهائی رو که گذاشتم قدیمیه و قبلا در وبلاگ قرار دادم این یکی جدیده ولی بایستی به قدیمیها هم اشاره میکردم چون ممکنه دوستانی که اولین بار میان و سر میزنند براشون جالب باشه .....مرسی از اینکه اینجارو روشن کردی همیشه خوشحال میشم از اینکه اینجا بودی .........شاد و سربلند باشی ...♥ ♥ ♥