February 1, 2015

تیرامیسو ژله دار با خامه و پودینگ ـ ابتکاری

قبل از کیک ژله دار که دستورشو چند پست قبل گذاشتم  , اغلب  تیرامیسو
  رو با ژله درست میکردم ..هربار با یه نوع ژله   به نظرم بهترینش 
ژله انارو آلبالو ست  چرا که هردو خوشرنگ و ترش هستند 
درهر صورت درست کردن کیک  و تیرامیسو  با این
روش خیلی خوشمزه و دلچسبه  و خوردنشون 
با یک چای خوش عطر یا یک قهوه داغ 
خیلی می چسبه ....گاهی وقتا هم 
بعلاوه خامه  از پودینگ
خونگی 
استفاده 
کردم
مثل همین دستور ..خلاصه 
مطلب سرو کردن این شیرینی بعنوان 
دسر  یا برای یک جشن ساده  برای مهمانها خیلی
 جالب و هیجان آوره ...خانواده های  خودمون که جای خود دارند
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥











در عکس زیر معمولی بدون ژله 

عکس زیر با خامه ساده و ژله انار




 ☻☻☻☻☻☻☻☻☻
§§


4 comments:

مهتاب said...

دست گل ت درد نکنه چقدر اشتها آور

Roz said...

واقعا دل به دل راه داره اینه دیگه صفا جون ، خیلی جالب بود که با هم تیرامیسو آپ کردیم ، روش شما بسیار عالی و جالبه ، یه بار باید امتحانش کنم ، ممنون از دستور کاملتون :***

Touba Safaei (SAFA) said...

مرسی متاب جان عزیز محبت دارید ..جای شما خالی ... ♥ ♥ ♥

Touba Safaei (SAFA) said...

مرسی رزعزیزم خیلی محبت داری ...جای همه شما دوستان خالی ...♥ ♥ ♥ حتما درست کن پشیمون نمیشی .