February 27, 2015

ماکارونی فانفار با سس خامه

ماکارونی های مختلف و رنگی همیشه مورد پسند خانواده و فامیل
 و آشنا هستند و جلوه خاص خودشون رو دارند ...حالا اگه  یک سس خامه 
خوشمزه  و یه کوکوی سیب زمینی  به جای گوشت پاش بذاریم دیگه 
باید بگم خیلی جای دوستان خوب وارزشمندم  خالی 
♥ 




ماکارونی  با سس خامه و کوکوسیب زمینی صفا
مواد لازم

☻☻☻
ماکارونی 250 گرم  ( فانفار )
ـ نمک و روغن
برای تهیه سس خامه
ــــــــــــــــــــــــــــــ
خامه  250 گرم ـ  خامه ترش 250 گرم  ـ یک عدد پیاز کوچک
ـ یک قاشق غذاخوری آرد معمولی  ـ فلفل سیاه و نمک به اندازه
دلخواه  ـ دو قاشق غذاخوری شوید خرد شده ـ روغن  کمی

برای کوکوسییب زمینی
ــــــــــــــــــــــــ
نیم کیلو سیب زمینی  ـ 2  عدد تخم مرغ ـ یک قاشق غذاخوری
آرد   ـ نمک و فلفل سیاه . روغن
طرز تهیه کوکوسیب زمینی
♥♥♥
سیب زمینی را پوست گرفته درشت خرد کنید و با آب و کمی
نمک بذارید تا بپزد در این روش پخت سیب زمینی بسرعت
پخته میشود..از حرارت پائین آورده آبش را بریزید و آنها را
همانطور داغ له کنید  اینک بگذارید تا سرد شود...........بعد
تخم مرغها  و نمک و فلفل و آرد بوداده را اضافه کرده  مخلوط
کنید در ماهیتابه روغن را داغ کرده و یا دانه ای ویا یکباره در
آن سرخ کنید اگریکباره سرخ میکنید بایدحرارت تاآخر کم باشد
با دربسته تاخوب بپزد و سفت و قابل برش و یا قالب زدن شود.
تهیه سس خامه
♥♥♥
پیازخرد شده کاملا ریز را با روغن سرخ کرده آردبریزید هم
بزنید بعد خامه را اضافه کنید وقتی جوش آمد خامه ترش و
شوید خرد شده وفلفل و نمک را هم درآن بریزید هم بزنید و
بذارید با حرارت آهسته چند دقیقه آهسته جا بیفتند
نودل ماکارونی را به روال معمولی پخته و آبکش کنید بعد
نصف سس را به آن اضافه کنید زیرو رو کنید و نصف دیگر
را موقع سرو کردن روی آن بریزید با کوکو سیب زمینی و
یا هر چه که دوست دارید بکشید . صفا ..نوش جان





    درصد خیلی بالائی از ماکارونی و اسپاگتی اتریش از کشور ایتالیا 
 وارد میشه و خوشبختانه تنوع زیادی درانتخاب وجود داره بعلاوه
 اینکه قیمتهای متفاوتی هم داره از خیلی کم تاکمی گرون 




☻☻☻☻☻☻☻☻☻









1 comment:

Roz said...

به به صفا جون چه کردین ، حرف نداره ، مطمئنم که خیلی خوشمزست ، چه کوکوی بامزه ای هم کنارش گذاشتین ، کلا پکیج کامله ، مدل پاستا هم خیلی خوشگله ، خسته نباشین :)