February 27, 2015

یتیمچه بادمجون کبابی و سوخاری بدون تخم مرغ سینه بوقلمون مارینادی

 برای سوخاری سینه بوقلمون  از ماریناد ساده ای
استفاده کردم  معمولا برای سوخاری گوشت را مارینادی نمیکنند   و واقعا 
خوش طعم شد ...دیگه اینکه برای یتیمچه  بادمجون هارو ورقه ای بریدم و 
درماهیتابه  غیر نازک بدون روغن   گریل کردم .. سیب زمینی هارو هم ورقه
 و سرخ کردم ...حالا تصور کنید ترکیب این دو با سایر مواد لازمش  با هم 
 چه طعمی داره ..!!!!   راستی تندشم کردم . سکوت تمام ....فقط یک 
توصیه   ...حتما امتحانش کنید  
♥ 



مواد لازم برای یتیمچه بادمجون گریل

☻☻☻

بادمجون 3 عدد به وزن 700 گرم  ـ 3 عدد  سیــــب
 زمینی به وزن 600 گرم ـ نیم کیلو گوجه فرنگی  ـ
دو عدد پیاز متوسط به وزن 250 گرم ـ روغن بــــه
اندازه کم ـ ادویه  مخلوط بک قاشـــق مرباخوری   ـ
 فلفــل و نمک دلخواه  (دراین دستور پودر فلفل قرمز
تند استفاده شده آنهم به حد تند کردن ) ـ  یک قاشـــق
کوچک  زیره سائیده شده (ضد سردی )

موادلازم برای سینه بوقلمون 

☻☻☻

سینه بوقلمون 300 گرم ـ آرد سوخاری به اندازه لازم
روغن برای سرخ کردن
برای ماریناد گوشت  به سه قاشق غذاخوری آب لیمــو
و سه قاشـــــق غذاخوری روغن زیتون ـ یک پر پودر
آویشن ـ یک پر فلفـــــل سیاه  ـ نصف یک حبه کوچک
سیررنده شده  نیاز است .

طرز تهیه سینه بوقلمون سوخاری

☻☻☻☻

اول گوشت را بصورت ورقه ای و تقریبا کوچک برش
 داده و در مواد مارینا که در یک ظرفـی باهم مخلوط
 کرده اید ریخته و خیلی خوب آنهارا با هم آغشته کنید
 بعد همه آنها  را دریک کیسه فریزر ریخته  هوایش را
 خارج کرده  و خوب ببندید تا یکساعت در یخچال  قرار
دهید سپس یکی یکی بیرون آورده و بدون خشک کردن
در آرد سوخاری غلت دهید و با کنارکف دست رو هــر
کدام چند ضربه کوتاه بزنید  بعد آنهارا در روغـــن داغ
سرخ کرده و همه را لای یک ورقه آلوفویل بذارید تا
وقت سرو کردن گرم باقی بماند.

طرزتهیه یتیمچه با بادمجون گریل و سیب زمینی

 ☻☻☻☻

بادمجون هارا پوست کنده بصورت ورقه ببرید بعــد در
یک ماهیتابه گریل  کنگره دار که داغ کرده اید بچینیـــد
 و هر دوطرفش را بدون هیچ روغنی گریل کنید  .
پیازرا خرد کرده سرخ کنید ادویه زده بلافاصلـه گوجه
 فرنگیهای  پوست کنده و خرد شـــــده را در آن بریزید
بریزید با حرارت کم بذارید تا گوجه نرم شود  دراین حین
 سیب زمینی هارو پوست کنده و بصورت ورقه ای ببرید
 در روغن هردو طرفش را سرخ کنید بعد آنهارا به مواد
اضافه کنید  نمک و فلفل آنرا بچشیــــــد و بگذارید تا با
آنرا بچشید و بگذارید تا با حرارت کم آهسته بپزد وجـــا
 بیفتد......بعد از آماده شدن یتیمچه  و سوخاری گوشت
آنهارا با مخلفات مورد علاقه تون تزئین داده و برای
سرو آماده کنید . صفا (طوبی صفائی )








☻☻☻☻☻☻☻☻☻
§§


2 comments:

gilda said...

هر چی که با بادمجان باشه , بنده با سر و کله در خدمات حاضرم :))))))))
نوش جونتون عزیزم , خیلی خوش آب و رنگه

Roz said...

دلم ضعف رفت ، عجب چیزی شده ها ، به به ، دستتون درد نکنه بابت توضیحات کاملتون