May 1, 2011

خورشت قورمه سبزی با سبزی خشک و لوبیای کنسروی

وقتی سبزی تازه قورمه را نمیشه اینجا پیدا کرد ومیخواهیم قورمه سبزی درست کنیم
مجبوریم از سبزی خشک  و همچنین برای صرفه جوئی وقت از لوبیای کنسرو ی
 استفاده کنیم ...اینم یک فرم دیگه از قورمه سبزیه ولی مطمئن باشید که طعمش با اصل
اون تفاوت زیادی  نداره و واقعا خوشمزه و خوش عطره مخصوصا با پلوی برنـــج
باسماتی و سالاد مخلوط






مواد لازم
گوشت بدون استخوان و چربی 500 گرم
سبزی خشک قورمه مرکب از تره جعفری و شنبلیله 50 گرم
پوره اسفناج 30 گرم
پیاز 400 گرم یا 3 عدد بزرگ
لوبیا قرمز 400 گرم  کنسروی
لیموی خشک 5 عدد
ادویه مخلوط 1 قاشق مربا خوری
پودر زیره 1 قاشق چایخوری پُر
فلفل و نمک به میزان دلخواه
روغن به اندازه لازم



آب لیمو و یک عدد قرص سوپ گیاهی و یک قاشق غذاخوری آرد  را همیشه
همراه مواد داشته باشید  ..آب لیموی تازه برای ترشی بیشتر  و قرص سوپ
گیاهی برای طعم بیشتر و آرد مخلوط با کمی آب سرد برای غلظت بیشتــــــر
هرنوع خورشت...البته خیلی لازم وضروری نیست

قبل از هر کاری اول سبزی خشک را فقط کمی آب اضافه کنید که نم بخورد
و نه اینکه خیس شود


طرز تهیه

پیاز را پاک و خرد کرده در کمی روغن تفت دهید و سپس گوشت خرد شده
را به آن اضافه کنید هم بزنید و در قابلمه را بپوشانید و بگذارید  تا آنجا که
پیاز و گوشت آب دارند ...با حرارت کاملا ملایم آرام بپزد



بعد از آن ادویه  و کمی نمک بزنید 

.. بعد از یک تفت 1 دقیقه ئی کمی آب بریزید ...و اگر هنوز گوشت بسیارسفت و خام
است بگذارید تقریبا بپزد


  سبزی نم خورده را به آن اضافه کنید...اینجا چون از گوشت فوق ران بوقلمون
که هم ارزان و هم زود می پزد استفاده شده ...گوشت در این مرحله تقریبا پخته
شده است 


بعد از اضافه کردن سبزی  پوره اسفناج یا اسفناج ریز و له شده را به آن بیفزائید


لیمو ها را در دیگ بریزید کمی آب اضافه کنید  

 لوبیا ها را در آن بریزید   و بگذارید 10 دقیقه بپزد



بجای استفاده از آرد و آب سرد میتونید  2 قاشق غذاخوری از لوبیا
برداشته و آنرا با چنگال خوب له کنید 




و سپس آنرا به خورشت اضافه کرده...بعد از آن  روی حرارت کم  بگذارید قورمه سبزی جا بیفتد .....با اضافه کردن لوبیای له شده  خورشت بعد از جا افتادن غلظت
طبیعی خودش را دارد
 خورشت آماده شده است... آن را در ظرفی بکشید



  سالاد فراموش نشود



نوش جان 




☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺





6 comments:

beauty of nature said...

Ki mitoone Asheghe ghorme Sabzi nabashe...
baram fargh nemikone ba sabzi taze ya khoshk
hatman khoshmazan...merci

Faride said...

من از این روش پخت خیلی خوشم میاد ..با سبزی خشک
هم خیلی خوشمزه میشه ..مرسی

Gita @ Mycooking in Canada said...

Salam,Che recipe kamel o daghighi , mamnoon kheil khoresht jaoftadehi shodeh,be ghole marof vghti madar nist bayad ba zan baba sakht , manham ba sabzi khoshk dorost mikonam.

Touba Safaei (Safa) said...

مرسی عزیزم نوش جونت باشه لطف کردی خوشگلم که اینجا سر زدی با این همه درس و گرفتاری که داشتی .

Touba Safaei (Safa) said...

فریده عزیزم مرسی واقعا محبت داری ...ما که اکثرا با سبزی خشک درست میکنم...چاره ای نیست ولی طعمشم چندان تفاوتی با تازه ش نداره . شاد و موفق باشی ♥

Touba Safaei (Safa) said...

با تشکر از دوست گرامی گیتا خانم عزیز خیلی لطف کردید که اینجا سرزدید ...آره دقیقا درست گفتید ...ولی خدائیش درطعم و مزه اون زیاد تفاوتی نیست به این صورت هم خوشمزه است امیدوارم هر طور که درست میکنید نوش جونتون باشه ..♥