May 23, 2011

خورشت هویج و لوبیای کوثر


خورشت هویج را شاید خیلی از شما درست کردید  و خورشت
لوبیاسبز هم همینطوراز ترکیب این دو خورشت  خوراک بسیار
خوشمزه و لذیذی بدست میاید که هم سالم و هم خوشمزه است  این 
شیوه خورشت را از بچگی  بیشتر از50 سال پیش مرتبا چه در خانه
پدری و چه بعد ازآن  درست میکنیم  در واقع این خورشت مورد علاقه
پدر مهربان و خدابیامرزم میباشد ...شما هم درست کنید تضمین میدم 
که خوشتون میاد  این دستور از دستنوشته های مادر عزیزم است که در
موقع تدریسشون بعنوان معلم خانه داری و آشپزی بادستورات دیگری  به
یادبود باقی مانده است ...امیدوارم  که حرمت ایشان در استفاده از دستور
رعایت شود.......با تشکر فراوان  و توصیه اینکه حتما درست کنید








مواد لازم
گوشت بدون استخوان و چربی 350 گرم
پیاز 350 گرم
هویج 400 گرم
لوبیا سبز 400 گرم .....اینجا از لوبیای آماده استفاده شده
گوجه فرنگی 400 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
آب نصف یک عدد لیمو ترش
شکر 1 قاشق غذاخوری
 ادویه مخلوط 1 قاشق مربا خوری پر
فلفل ونمک به میزان دلخواه
روغن به اندازه لازم

طرز تهیه
هویج و گوجه فرنگی را پوست گرفته و خرد کنید ...هویج را میتوانید به شکل دلخواه
خردکنید
گوشت و پیاز را خرد کرده و پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید و سپس گوشت
خرد شده را در آن بریزید  یک هم بزنید و در قابلمه رابپوشانید و بگذارید تابا حرارت
آهسته و با بخار خودش  آرام بپزد ...معمولا بین 20 تا 25 دقیقه طول میکشد
اینجا از گوشت فوق ران بوقلمون استفاده شده که هم ارزان و هم از نظر کلی بهتر
از گوشتهای قرمز دیگر میباشد و نیز کاملاً پزا است
در این فاصله هویج های خرد شده را با کمی آب بگذارید تا تقریباً بپزد
بعد از مدت 20 دقیقه  ادویه و رب گوجه فرنگی در گوشت و پیاز بریزید و
گوجه فرنگی خرد شده را به آن اضافه کنید
در صورت تمایل فلفل سیاه بریزید
نمک بزنید
مقداری آب در آن بریزید و بگذارید کمی تا 5 دقیقه دیگر بپزد
در این فاصله هویج های پخته را بدون آب درظرف با 1 قاشق شکر و 2 قاشق
روغن  یا کره  و نوک قاشق چایخوری نمک تفت دهید تا وقتی که شکر کاملا
آب شود.......در این مرحله میتوانید آب نصف لیموترش را اضافه کنید
تفت دادن هویج کاملاً اختیاری است  
هویج ولوبیا را به خورشت اضافه کنید
کمی آب اضافه کرده و نمک آن را بچشید و بگذارید تا 10 دقیقه آهسته و با
حرارت ملایم  جا بیفتد



☺☺☺☺☺☺☺☺☺
☼•○○○○•☼

4 comments:

Tahmineh Alaei said...

in blogspot ham maskharash ro
dar avorde...chandomin bare ke
man comment midam be ghazahat
chon kheili doost daram vali
hameshoon pak shodan.

roozberooz said...

very delicious.

Faride . Sa said...

dastet dard nakone kheili
khoshmazas kamelan maaloome.
va merci az tozihi ke ba aks
dadin.

Touba Safaei (SAFA) said...

merci az lotfe shoma azizan.