July 2, 2013

Khachapuri Georgian chees Bread - خاچاپوری نان و پنیر ازگرجستان

این دومین دستورخوراکی از کشورگرجستان سرزمین آبا و آجدادیم است که
میذارم  اولی  رول بادمجان با پنیر و گردو بود واینک این نان و پنیر که 
بسیار محبوب و مورد علاقه  گرجیهای گرجستان است  این نان بصورت
خیلی ساده تر توسط  گرجیهای ساکن مناطق گرجی نشین ایران مثل  فریدن
در تنور و گاهی اوقات بصورت سرخ شده در روغن  که واقعا خوش طعم
 و دلچسب است تهیه میشود امیدوارم درست کنیدو  یک صبحونه  
خیلی خوشمزه نوش جان بفرمائید

 برای رویه نان بعد از اینکه از فر درآمده کره کشیده شده است  


برای رویه این نان پنیر و کره استفاده نشده  و ساده است 






 روی این نان  چند دقیقه قبل از اینکه از فر بیرون بیارم  کمی  پنیر   
  ریختم که البته مقدارکم یا زیاد آن بسته به میل خودمان است 

☻☻☻☻☻☻☻☻☻ 
☼ ►§§◄☼





10 comments:

gilda said...

بسیار بسیار جالب بود ، من شدیدا نان و بوی نان رو دست دارم
و جالبتر اینکه متوجه شدم شما اهل کجا هستید ، منتظر دستورات متنوع دیگر شما دوست عزیزم خواهم ماند

marmar said...

khanoome touba safai Aziz nane mahsharo khoshmazatoono dorost kardam .nemitoonam begam cheghadr aali shod.che ghadr doatoon kardam,ke be ma in nane laziz ro amoosesh dadid.baz ham sepasgozar.
ba ehteram maryam

Touba Safaei (Safa) said...

مرسی گیلدای عزیزم که اینجا سر زدی خیلی خوشحالم کردید و دیگه اینکه توی زمانهای قدیم آبا و اجدادم در واقع آوس لندر بودند توی ایران بعدهاهم زیاد با غریبه ها وصلت نکردند برای همین اگه شما تشریف ببرین منطقه فریدن خیلی ها بور و چشم رنگی دارند از جمله مادر خودم که جشمهاشون سبز عسلی بود و همه دائیهام و توی برو بچه های فامیل هم خیلیهاشون همینطورن ولی من خودمو شدیدا ایرانی میدونم و زادگاهم شهر قشنگ آبادانه ....پدرم یک رگش از بختیاری هاست از طایفه منصور وند یعنی مادر مادربزرگم از اونجاست
مادر و پدرم همیشه درخانه گرجی صبحت میکردند ولی با ما نه چون میترسیدند که لهجه دار شویم با وجود این یه چیزهائی رو یاد گرفتیم...درضمن اخیرا دولت گرجستان به گرجی های ایران اجازه اقامت و اجازه سفر به گرجستان بدون قید و بند داده و تا حالا خیلی از فامیلمون رفتند به اونجا و بعضی هاشون برگشتند .....ما صفائی ها و فامیل شوهرم علائی ها هم خیلی راحت بدون ویزا میتونیم سفر کنیم ......اینم یک امتیازه که باید در آینده استفاده کنیم.حتی توریستی ...اینم یه سری اینفورماسیون راجع به گرجیها .....در پایان ولک مو یه آبادانی متعصبوم خیلی هم به شهروم افتخار میکنوم ......با تشکر از گیلداجان عزیزم ♥

Touba Safaei (Safa) said...

با تشکر از مرمرخانم عزیز دوست جدیدو گرامی ام و ابراز خوشحالی برای اینکه از دستور نان راضی بودید امیدوارم نوش جون همه شما باشه و بسلامتی و تندرستی ... خیلی خوشحال میشدم اگه از دستوری در این وبلاگ خوشتون اومد و درست کردید یک عکس هم بگیرید و در پیج خوراکیهای فیس بوک قرار بدید لینک آدرس پیج خوراکیها در فیس بوک در همین وبلاگ هم محض رویت دوستان هست .....با تشکر از لطف و عنایت شما دوست گرامی و امید ارتباط بیشتر .....صفا ♥

marmar said...

toobaye Aziz man moteasefane ozve face book nistam.amma Age adrese email az shoma dashtam axamo baraton hatman mifrestadam.
ya age rahe digei hast behem begid man hatman mifrestam.chon man hamoon shab ke dorostesh kardam aks ham greftam.albate zaheresh be khoobi nane shoma nashod amma tamesh aali bood.

Touba Safaei (Safa) said...

مرمر خانم عزیز باسلام و تشکر
شما کارتون رو میتونید به این آدرس ایمیل لطف کنید بفرستید خیلی خوشحال میشم
yadeabadan@gmail.com

امیدوارم همیشه شاد و موفق باشید

شکمو said...

چقدررررر عالی شده دستتون درد نکنه حتما خوشمزه هست

Touba Safaei (Safa) said...

مرسی لیلا عزیزم از اینکه اینجا سرزدید واقعا خوشحال شدم در ضمن اگه تعریف از خود نباشه حرفتون رو تائید توصیه میکنم حتما درست کنید چون نونش فوق العاده لطیف و خوردنی هست ......درست کردید نوش جونتون و جای مارو هم خالی کنید.♥

Anonymous said...

سلام
من خیلی خاچاپوری دوس دارم
مخصوصا از این خاچاپوری هایی که به صورت بقچه ای هسن و درونشون از گوشت پر شده ولی نتونستم روش تهیه اشو پیدا کنم اگه میشه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم

Touba Safaei (SAFA) said...


سلام دوست عزیز ..تشکر از توجه شما
این خوراکی که منظور نظر شماست اسمش خینکالی است و در همین وبلاگ موجود است به لینک زیر کلیک کنید ...امید که درست کنید و لذت ببرید....باتشکر...صفا

http://khorakiha.blogspot.com/2013/07/khinkali.html