April 19, 2011

خورشت آلو اسفناج با آلوی سیاه



مواد لازم
اسفناج 500 گرم
گوشت بدون چربی و استخوان 400 گرم
پیاز 300 گرم
آلوی سیاه بدون هسته تا 200 گرم
ادویه مخلوط 1 قاشق غذاخوری سرصاف
آب لیمو 3 قاشق غذاخوری
نمک به میزان دلخواه
روغن به اندازه لازم
آرد 1 قاشق غذاخوری  در صورتی که مایل هستین خورشت کمی غلیظ تر شود


طرز تهیه
پیاز را پاک کرده و خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید سپس گوشت خرد شده
را در آن بریزید و حرارت را کم کرده و بگذارید تا آرام با آبی که پیاز از خود
پس میدهد بپزد.......برای این گوشت که قسمت بالای ران بوقلمون است مدت 20
تا 25 دقیقه مناسب است....در مورد گوشتهای دیگری که ممکن است استفاده کنید
میتوانید میزان زمانی را که گوشت با پیاز می پزد تنظیم کنید


سپس ادویه مخلوط را اضافه کنید

بعد از آن آب لیمو بریزید


نمک بزنید

 
اسفناج را به آن بیفزائید
:نکته
قبل از آن بایستی اسفناج را خرد کرده و بدون روغن  تفت دهید تا آب اسفناج 
به خوردش برود 
بگذارید چند دقیقه  بپزد


بعد از آن آلوچه را در آن بریزید  میزان آب خورشت را بسنجید  و بسته به
سلیقه  کم یا کمی بیشتر آب بریزید و اگر مایل بودید که خورشت غلیظ تر باشد
یک قاشق آرد را با کمی آب سرد مخلوط کرده وبه آن بیفزائید......بگذارید 10
دقیقه تا 12  با حرات کم  جا بیفتد







نوش جان

☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
••••

No comments: