April 25, 2011

بورک با اسفناج و گوجه فرنگی - Boorak

دوستان عزیز تقریبا شبیه این نان را در فروشگاه ترکی و بصورت سه گوش دیده بودم  ولی اطلاعی ازمحتویات درون اون نداشتم  چشمی حدس زدم که اسفناج دارد  
و از سفیده هائی که در آن بود متوجه شدم که باید پنیری باشد که در اثر حرارت 
آب نمیشود پس پنیر گوسفندیست  در خانه به سلیقه خود  موادش را آماده کردم که 
چون نمیخواستم اسفناج به تنهائی استفاده شود کمی جعفری نیز به آن اضافه کرده و نیز در پیاز تفت داده ام ............بعد ها که از کسی در فروشگاه پرسیدم که چه در
این نان بکار برده اند گفت فقط اسفناج و پنیر و نمک  همین ...بنابراین  با اجازه شما بنا را بر این میگذارم که مایع وسط این نان بورک به این صورت  ایده شخصی .ام  میباشد ........امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید 



...................................................................
دوستان عزیز در پست جدیدتر اگر کلیک کنید  نوع دیگر
دستور این بورک مارپیچ را با گوجه فرنگی و نیز قسمت
کوتاهی در ویدئوطرز پیچیدن آنرا مشاهده خواهید کرد
...................................................................



مواد لازم
اسفناج  500 گرم
جعفری 100 گرم
پیاز 200 گرم
گوجه فرنگی 100 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد

پنیر گوسفندی 200 گرم
سیر 3 تا 4 حبه
پودر گشنیز  1 قاشق مرباخوری سر صاف
فلفل و نمک به اندازه دلخواه
نان نازک مخصوص یا نان لواش نازک و خیلی نرم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه


پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید

 سیررا رنده کنید و با اسفناج و جعفری خرد شده به پیاز و روغن اضافه کنید
اسفناج و جعفری خرد شده را قبلاً باید حرارت دهید تا آب آن تمام شود

 گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده و پودر گشنیز را به آن بیفزائید


هم بزنید و کمی تفت دهید

پنیر را خرد کرده و در مخلوط اسفناج بریزید و کمی تفت دهید نمک اضافه کنید
توجه کنید که اول تست کنید و بعد نمک بزنید چون بعضی پنیرها شور هستند
 اینک مخلوط اسفناج آماده است

 نان هارا بصورت مستطیلی در آورده  و یک ردیف از مخلوط اسفناج  مانند تصویر
در روی آن بگذارید 


 زرده های تخم مرغ را با کمی روغن مخلوط کنید و با برس به لبه های نان بمالید


 نان را لوله کنید


 و  قبل آنکه آنرادورخودش بپیچید با برس زرده تخم مرغ روی آن بکشید


 لوله نان را به صورت تصویر در قالبی گرد و یا درصورت تمایل در شکل دیگری
از قالب دنبال هم قرار دهید تا قالب پر شود و مرتباً به آن زرده تخم مرغ بزنید



 از آنجائیکه نحوه کارکرد فرها براساس مدرن یا قدیمی بودن با هم تفاوت دارد
حرارت فرتان را تنظیم کنید و قالب را در آن بگذارید تا زمانیکه  رنگ مطلوب
بگیرد....معمولا بین 25 تا 30 با حرارت 200 درجه


این نان برای پیش غذا و یا عصرانه بسیار مناسب است

نوش جان

☺☺☺☺☺☺☺☺☺
§§§§

1 comment:

Tahmineh Alaei said...

har chizi ke Sakhte inja Asoon be nazar mirese..
merci az tozihate khoobi ke dadin.