زمان بچگی ام در باغچه مون (کواترا ) در آبادان سبزی پرپین داشتیـم و معمـولا
بعد ازظهر ها با نان وپنیر صرف میکردیم ..اینجا دراتریش یک سبزی هست که
فوگل سالاد یعنی کاهوی پرنده بهش میگن به خاطر خواص زیاد آن طرفــداران
فراوانی دارد.....من اسم این سبزی رو پرپین گذاشتم برای اینکه شباهت خیــــلی
زیادی هم از نظر ظاهری وهم تقریبا از نظر طعم با پرپین خودمون داره......آیا
هنوز هم پرپین در آبادان مصرف میشه یا نه ؟ ...نمیدونم......شاید
هنوز هم پرپین در آبادان مصرف میشه یا نه ؟ ...نمیدونم......شاید
مواد لازم
پرپین یا فوگل سالاد و یا فلد سالاد 100 گرم
خیار 100 گرم خرد شده
گوجه فرنگی یک عدد بزرگ پوست گرفته
هویج یک عدد
پیاز کوچک یک عدد
فلفل دلمه پاپریکا سبز و قرمز کمی
یک عدد تربچه
دانه ذرت کنسرو یک قاشق غ
آب نصف یک لیمو
سس مایونز 4 قاشق غ
نمک به میزان لازم
همه مواد را به جز سبزی خرد کرده و در ظرف ریخته و باهم آمیخته کنید
آب نصف یک عدد لیمورا به آن بیفزائید
سس مایونز ونمک را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید
سالاد رابرای صرف کردن در ظرف مورد نظر بریزید
بدون مایونز برای آنهائی که نمیتوانند چربی مایونز را تحمل کنند
نوش جــان
☻☻☻☻☻☻☻☻☻
☼♫◘•♥•◘♫☼
2 comments:
deghighan Parpin Yadome..daste shoma dar nakone
ke ba in dastoor Salad khoshmaze yadavari kardin.
az Sabzi haye ba khsiyat va khoobe in feld salad...merci
Post a Comment