August 19, 2013

فیله ماهی سرخ شده با حشو و دال عدس روش خوراکیها


دال عدس سرخ و سبز از خوراکهای  اصلی و خیلی محبوب آبادانیهاست
که به طرق مختلف طبخ میشه  ...بعضی ها تمر هندی میزنند  بعضی ها
گوجه فرنگی و بعضی ها رب گوجه  ولی در مواد بخصوصش هم یک
سلیقه دارند و دیگه  اینکه تند باشه ...این دستور که شامل دال عدس و فیله 
ماهی سرخ شده باضافه حشوی ابتکاری است از خوراکهای بشدت محبوب
ماست ترکیب این سه با هم  بسیار بسیار لذیذ است  کافیست یکبار درست 
کنید  همیشه  درست خواهید کرد
دستور دال عدس سرخ را قبلا در وبلاگ گذاشتم اینبار فقط  کمی فلفل تازه
خرد شده به آن اضافه کردم



مواد لازم برای فیله ماهی روش خوراکیها
◘○◘○◘○

فیله هر ماهی که دوست دارید 6 تکه  ـ ادویه مخصوص
ماهی (محتوی نمک )  3 قاشق مرباخوری  ـ آرد معمولی
برای غلتاندن ماهی درآن قبل از سرخ کردن  ـ روغن به
اندازه لازم

طرزتهیه
◘○◘○◘○◘

فیله ماهی را یخ زده یا نزده با ادویه مخلوط آغشته کنید و
بگذارید اگرمنجمد است یخش آب شود و ادویه و نمک نیز
به خوردش برود بعد از آن  ماهی را خشک کرده و در
آرد غلت دهید  و در روغن داغ سرخ کنید


مواد لازم برای دال عدس روش خوراکیها
 ☼♦☼♦☼♦☼

عدس سرخ یک لیوان پلو پز پر ـ  دو عدد سیب زمینی متوسط
ـ ادویه مخلوط  یک قاشق مرباخوری ـ پیاز یک عدد درشت ـ
فلفل سبز تازه  خرد شده  2 قاشق غذاخوری ـ  یک قاشــــــق
غذاخوری رب گوجه فرنگی  ـ نمک و فلفل سیاه  ـ روغن کمی

طرز تهیه دال عدس سرخ
☼♦☼♦☼♦☼♦☼

پیازراسرخ کرده سیب زمینی ریز شده و فلفل سبز خرد شده را
 درآن بریزید در ظرف را بسته و بگذارید تا با حرارت  کم با
بخار خودش بپزد بعد ادویه مخلوط ورب گوجه  اضافه کنید
کمی آب (یک استکان ) بریزید  بعد عدس سرخ را که قبلا در
ظرف دیگری با آب و کمی نمک  پخته اید در آن بریزید  هم
بزنید  بگذارید با کمترین حرارت جا بیفتد.

مواد لازم برای حشو روش خوراکیها
▲•▲•▲•▲•▲•▲•▲•▲

از سبزی جعفری  و شوید ریز شده هرکدام تا 100 گرم  و
شنبلیله خشک  یک قاشق غذاخوری ـ سس سویا نصف استکان
پیاز یک عدد کوچک ریز خرد شده ـ سیر 2 تا3 حبه براساس
تمایل  ـ از پودرهای تخم گشنیز و زیره هرکدام یک قاشق
چایخوری  ـ فلفل سیاه  و نمک دلخواه ـ  2 قاشق مرباخوری پر
پودر لیمو عمانی خوب (غیر تلخ خونگی ) ـ پودر زنجبیل
نصف قاشق چایخوری صاف ـ روغن کمی ـ آرد معمولی یک
قاشق مرباخوری .

طرز تهیه حشو
▲•▲•▲•▲•▲•
 تهیه حشوی ابتکاری را قبلا در وبلاگ قرارداده ام

http://khorakiha.blogspot.co.at/2010/12/blog-post_29.html

پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید سیررنده شده رابریزید
 ادویه جات و پودر لیمو را اضافه کرده  یک هم بزنید بعد
بلافاصله سبزیها را در آن بریزید  کمی تفت دهید خیلی کوتاه
چون نباید ته بگیرد و یا بسوزد  بعد سس سویا را اضافه کنید
در پایان  آرد را در یک لیوان آب  (پلوپز ) حل کرده و به
حشو اضافه کنید هم بزنید و درقابلمه را بسته حرارت را تا
آخر کم کنید بگذارید تا دم بکشد فقط چند دقیقه ای  . بعد که
ماهی فیله سرخ شده  ـ دال عدس  و حشو درست شد با
سلیقه خودتون  آنها را باهم تزئین دهید و سرو کنید .ترکیب
این سه خوراک با هم بسیار خوشمزه و لذیذ است ..صفا
درضمن در حشو به جای آبلیمو و پوست آن از گرد لیمو عمانی
و سس سویا  استفاده شده که این تغییر طعمش را حتی خوشمزه تر
کرد



☻☻☻☻☻☻☻☻☻
§ §



4 comments:

gilda said...

وای ی ی که باز ماهی دیدم و دست و پام لرزید :))
باید حتما ١ بار این حشو رو امتحان کنم
من قبلا فکر میکردم حشو نام یک نوع ماهی هست که همیشه گفته میشه ، و چون همیشه همراه با ماهی میدیم این تصور رو داشتم :))))

Touba Safaei (SAFA) said...

گیلدای عزیزم خوشحالم که دوستانم بیشتر کسانی هستند که علاقمند به ماهی هستند حالا خوبه که تا اونجا که یادم میاد توی شهری هستید که بندریه و ماهی تازه داره...حشوی اصل با گشنیز و جعفری و تمر هندی و سیر و ادویه است این حشوکه درست کردم توی این دستور ساخته و پرداخته خودمه چون اینجا دسترسی به گشنیز و شنبلیله تازه نداشتم با جعفری و شوید درست کردم که مزه ش خدائیش دست کمی از اصلش نداره...حتما امتحان کن خوشت میاد....شاد و موفق باشید و مرسی از اینکه نذاشتی احساس غربت کنم..♥

gilda said...

حتما اینکار رو خواهم کرد
بله ما شهر بندری میشینیم ، ولی همیشه برام سواله که چرا گوشت ماهی با توجه به در دسترس بودنش انقدر گرونه

Touba Safaei (SAFA) said...

درسته این خیلی عجیبه وقتی شما که در بندر زندگی میکنید و ماهی براتون گرونه دیگه تصور کنید اینجا اگر بر فرض محال ما ماهی تازه (شک دارم که از انجماد در اومده نباشه ) ببینیم چه قیمتی باید بخریم ...من شب عید نوروز همیشه دوست دارم ماهی تازه باشه ولی واقعا گرون در میاد اما میگم خوب یک شب در ساله ...و دنبال ماهی هستم که تیغ زیاد نداره مسلما گرونتره ...در طول سال بیشتر منجمد و ازنوع پانگاسیوز میخرم که تازگی گرونتر شده در فروشگاه هوفر یا آلدی شما موجوده شخصا فکر میکنم اگه زدن ادویه به اون خوب رعایت بشه بهترین ماهی دنیاست خیلی لذیذه وفیله هاش تقریبا کوپولیه وموقع پخت خشک نمیشه وبقول ینجائیها زافتیگه .................. گاهی وقتها هم ماهی قزل آلا از مرکور ..فکر میکنم مرکور در آلمان هم باشه........مرسی گیلدا جان خیلی نوشتم ......همیشه موفق و شاد باشید ...و درست کردید نوش جونتون ♥ ♥