یادش بخیر یه مجله داشتیم به اسم اطلاعات بانوان که تا قبل از اینکه مجله
زن روز چاپ بشه خیلی توی بورس بود و بیشتر خانمهای اونزمان اون رو
میخریدند قسمت آشپزی مجله همیشه یکدستور خوراک ایرانی میداد در هفته
هم یک دستورخوراک خارجی ..یادم میاد دستور سوخاری کردن و شنیتسل
کردن رو از این مجله یاد گرفتم و در اینجا که شنیتسل و سوخاریش خیلی معروفه
نوع دیگری رو فرا گرفتم که با دستور مجله یه فرقی داشت اونهم اضافه کردن
شیر به تخم مرغ بود..........حالا در این دستور نه شیر و نه تخم مرغ بکار میره
صرفا آرد معمولی و آرد سوخاری ساده اگر فیله گوشت مرغ هم در مارینادهم
گذاشته شده باشه دیگه واقعا چیزی نمیگم خودتون امتحان کنید
♥
سینه مرغ یا بوقلمون سوخاری بدون تخم
مرغ
مواد لازم برای ماریناد
☻☻☻
میزان مواد ماریناد برای هر 100 گرم فیله مرغ یا
بوقلمون ,از این مواد : سس سویا ـ آب لیمـــــــــو ـ
و روغن زیتون هر کدام یک قاشق غذاخوری
برای سوخاری کردن به نسبت وزن فیله ها آرد و آرد
سوخاری باید بکار برده بشه برای مثال یک لیوان
پلوپز آرد + یک لیوان پلوپز آرد
سوخاری نیاز به
یک قاشق مرباخوری ادویه مخصوص یا اگر نبود
ادویه مخلوط , و نیز نیاز به یک قاشق
چایخوری
ادویه کاری تند دارد ـ روغن فراموش
نشود به قدر
کافی .
طرز تهیه
☻☻☻
امید که توجه کرده باشید که مواد ماریناد بالا برای هر
صد گرم فیله سینه مرغ یا بوقلمون ذکر شده است ☻
فیله هارا قبل از ماریناد لای یک کیسه فریزر گذاشته و
فقط کمی آنهارا بکوبید تا قدری پهن تر شوند .
اینک مواد ماریناد را در ظرفی ریخته و فیله هارادر
آن بریزید و خوب با مواد آغشته کنید سپس همه را در
یک کیسه فریز جای داده و درش را ببندید
در یخچال
قراردهید از 2 ساعت به بعد حتی تا روز بعدش .
مرحله بعد آرد و آرد سوخاری و ادویه جات را با هم
مخلوط کنید و سپس فیله ها را در آن خوب بغلتانید بعد
در روغن داغ بیندازید ولی حرارت را کمی پائین بیاورید
تا سریع سرخ نشود و فیله ها خوب و مطلوب بپزد
بعد از سرخ کردن روی کاغذ رول آشپزخانه بذارید
تا
روغن اضافه برود سرو آن با مخلفات متفاوتی انجام
میشود از جمله پوره سیب زمینی و انواع
سالاد و
سبزیهای دیگر . صفا ..نوش جان
نکته ☻ چون سس سویا نمک دارد گوشتها
قدری به
خودشان نمک میگیرند بنابراین نمک و فلفل را بعد از
سرخ کردن بزنید..
لینک مرغ وسیب زمینی سوخاری
لینک مرغ وسیب زمینی سوخاری
☻☻☻☻☻☻☻☻☻
◄☼►§◄♥►§◄☼►
2 comments:
به به عاشق شنیسل هستم
فکر خوبه واسه اونهایی که به تخم مرغ حساس هستن یا حساسیت دارن :)
دست گلتون درد نکنه صفا جان
مرسی دوست گیلدای عزیزم از اینکه سر زدید خوشحالم کردی ....بله کاملا درسته برای کسانیه که هم حساسیت دارند و هم اینکه بعضی ها مثل خودم متاسفانه شب یا عصر اصلا تخم مرغ رو تحمل نمیکنم ........جای شما خالی خیلی خوشمزه بود ....درست کردید نوش جون همتون باشه ...شاد و موفق باشی .♥ ♥
Post a Comment