July 6, 2014

سوخاری فیله مرغ یا بوقلمون بدون تخم مرغ .

یادش بخیر یه مجله داشتیم به اسم اطلاعات بانوان که تا قبل از اینکه مجله 
زن روز چاپ بشه خیلی توی بورس بود و بیشتر خانمهای اونزمان اون رو
میخریدند قسمت آشپزی مجله همیشه یکدستور خوراک ایرانی میداد در هفته 
هم یک دستورخوراک خارجی ..یادم میاد دستور سوخاری کردن و شنیتسل 
کردن رو از این مجله یاد گرفتم و در اینجا که شنیتسل و سوخاریش خیلی معروفه
نوع دیگری رو فرا گرفتم که با دستور مجله یه فرقی داشت اونهم اضافه کردن 
شیر به تخم مرغ بود..........حالا در این دستور نه شیر و نه تخم مرغ  بکار میره
صرفا آرد معمولی و آرد سوخاری ساده  اگر فیله گوشت مرغ هم در مارینادهم 
گذاشته شده باشه  دیگه واقعا  چیزی نمیگم خودتون امتحان کنید




سینه مرغ یا بوقلمون سوخاری  بدون تخم مرغ

مواد لازم برای ماریناد

☻☻☻

میزان  مواد ماریناد  برای هر 100 گرم فیله مرغ یا
بوقلمون ,از این مواد :  سس سویا  ـ آب لیمـــــــــو ـ
و روغن زیتون هر کدام یک قاشق غذاخوری

برای سوخاری کردن به نسبت وزن فیله ها آرد و آرد
سوخاری  باید بکار برده بشه  برای مثال یک لیوان
پلوپز آرد  + یک لیوان پلوپز آرد سوخاری نیاز به
یک قاشق مرباخوری ادویه مخصوص یا اگر نبود
ادویه مخلوط ,  و نیز نیاز به یک قاشق چایخوری
 ادویه کاری تند دارد ـ روغن فراموش نشود به قدر
کافی .

طرز تهیه

☻☻☻

امید که توجه کرده باشید که مواد ماریناد بالا برای هر
صد گرم فیله سینه مرغ یا بوقلمون ذکر شده است

فیله هارا قبل از ماریناد لای یک کیسه فریزر گذاشته و
فقط کمی آنهارا بکوبید تا قدری پهن تر شوند .
اینک مواد ماریناد را در ظرفی ریخته و فیله هارادر
آن بریزید و خوب با مواد آغشته کنید سپس همه را در
یک کیسه فریز جای داده و درش را ببندید  در یخچال
قراردهید از 2 ساعت به بعد حتی تا روز بعدش .
مرحله بعد آرد و آرد سوخاری و ادویه جات را با هم
مخلوط کنید و سپس فیله ها را در آن خوب بغلتانید بعد
در روغن داغ بیندازید ولی حرارت را کمی پائین بیاورید
تا سریع سرخ نشود و فیله ها خوب و مطلوب بپزد
 بعد از سرخ کردن روی کاغذ رول آشپزخانه بذارید تا
روغن اضافه برود سرو آن با مخلفات متفاوتی انجام
میشود از جمله  پوره سیب زمینی و انواع سالاد و
سبزیهای دیگر . صفا ..نوش جان
نکته   چون سس سویا نمک دارد گوشتها قدری به
خودشان نمک میگیرند بنابراین نمک و فلفل را بعد از
   سرخ کردن بزنید..

لینک مرغ وسیب زمینی سوخاری





☻☻☻☻☻☻☻☻☻
§§



2 comments:

gilda said...

به به عاشق شنیسل هستم
فکر خوبه واسه اونهایی که به تخم مرغ حساس هستن یا حساسیت دارن :)
دست گلتون درد نکنه صفا جان

Touba Safaei (SAFA) said...

مرسی دوست گیلدای عزیزم از اینکه سر زدید خوشحالم کردی ....بله کاملا درسته برای کسانیه که هم حساسیت دارند و هم اینکه بعضی ها مثل خودم متاسفانه شب یا عصر اصلا تخم مرغ رو تحمل نمیکنم ........جای شما خالی خیلی خوشمزه بود ....درست کردید نوش جون همتون باشه ...شاد و موفق باشی .♥ ♥