July 18, 2011

شامی مخصوص





مواد لازم
گوشت چرخ شده 300 گرم
پیاز 200 گرم رنده و آبگرفته شده
سیب زمینی  200 گرم  رنده و آبگرفته شده
تره یا جعفری  خرد شده 2 قاشق غذاخوری پُر
آرد نخود چی  2 قاشق غذاخوری
خردل  یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
فلفل و نمک به اندازه دلخواه
ادویه مخلوط 1 قاشق مرباخوری
آرد سفید معمولی مقداری برای غلت دادن  شامی در آن قبل از سرخ کردن
روغن  به میزان  کمی


تمام مواد را در ظرف بزرگی ریخته  و آنهارا باهم خوب ورز بدهید


خمیر شامی را تا نیم ساعت بگذارید بماند



برای سرخ کردن شامی  آنهارا به هر شکل که دوست دارید  درآورده
و در آرد غلت دهید  ...این عمل سبب میشود که شامی روغن اضافی
به خودش نگیرد


خمیر شامی را آماده سرخ کردن کنید


کمی روغن در ماهیتابه  بریزید و داغ کنید  و شامی ها را در آن بچینید


آنها را سرخ کنید


شامی ها را در ظرفی چیده و به میل خود تزئین کرده و برای سرو کردن
آماده کنید



نوش جان



☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
••••



1 comment:

Sara said...

in model Shami ro hich ja nadidam . ba in mavad
ke dorost shode bayad kheili khoshmaze shode bashe hatman dorost mikonam.merci khanom Safaijan.