January 13, 2015

عدس پلو با کباب سینه مرغ


عدس پلو با انواع کبابهای مرغ و جوجه کباب  و گوشت قلقلیو نیز به چند روش مختلف  خیلی خوشمزه است  ..بخصوصاینکه  همیشه یک سس گوجه فرنگی تند  هم همراهش کنیمحتما امتحان کنید




عدس پلو با پلو پز و جوجه کباب صفا

مواد لازم برای پلو

☻☻☻

سه لیوان پلوپز برنج خوب  ـ 1 لیوان ونیم عــدس ـ
نوک قاشق چایخوری پودر زعفران ـ نمک  دلخواه 
ـ کره به مقدار لازم

طرز تهیه

☻☻☻

عدس را خیس کرده و بپزید  ..برنج را قبل از
پخت حداقل تا دو ساعت خیس کنید
عدس رااگرهنوز آب دارد باید با پیمان  پلوپز آنرا
اندازه بگیرید  درمجموع  باید 4 لیوان پلوپز آب در
قابلمه پلو پز بریزید ...اینک در قابلمه پلوپز برنج
خیس خورده بدون آبش و عدس آب پز را همراه
با کره و نمک بریزید ...درجه را تنظیم کرده و
بگذارید تا بپزد ودم بکشد


عاشق این مدل برنج باسماتیم که خوب ری بده وعطر خوبی داشته باشه ..هرچند که در ایران مدتهاست شایعات قوی و زیادی بر علیه  خواص این نوع برنجها ستمن با اعتمادی که به  فروشگاههای اینجا دارم  با کمال میل میخرم و از اینکه بدون زحمت اضافی  و خیلی راحت میشه این برنج رو درست کرد خوشحالمو لذت میبرم فقط یه کم بیشتر از سابق برنج رو با آب شستشو میدمازخرید برنجهائی که زحمت براشون میکشی بعد یا شفته درمیان یا ری نمیدن تا حد امکان حذر میکنم  ولی گاهی مجبور شدم بخرم  و درست کنم  


☻☻☻

کباب سینه مرغ  یا جوجه کباب   دنباله  پست قبل

مواد لازم برای کباب سینه  جوجه یا مرغ

☻☻☻

سه  عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان به وزن
تقریبی 700 گرم ـ  ماست یک لیوان ـ زعفران حل
شده در آب کمی  ـ آب لیمو 4 قاشق غذاخوری  و
نوک قاشق چایخوری نمک  آب پیاز نصف استکان
فلفل سیاه  کمی  ـ  دو تا سه قاشق روغن مایع 

طرزتهیه

☻☻☻

سینه مرغ را به تکه های درشت ببرید و از مجموع مواد لازم 
 یک ماریناد درست کنید  تکه های گوشت را در این مایه
 خوب آغشته کنید سپس دریک کیسه فریزربه مدت 5 تا 
10 ساعت بگذارید بماند ــ بهتر است  از شب قبل
درماریناد بگذارید  که کارها به راحتی  پیش
برود....تکه های مرغ راسیخ کشیده و
روی آتش ذغال یا گاز کباب  کنید
بعد از کباب کردن , از 
مایع  مخلوط 
زعفران حل 
شده درآب +مقداری کره آب شده
ونیز کمی آبلیمو روی کبابها کشیده
شود امیدکه درست کنید و لذت ببرید


برای مخلفات

☻☻☻

طبق معمول همه چلوکبابی ها از گوجه فرنگی گریل
شده و پیاز و جعفری  یا کاهو استفاده کنید








☻☻☻☻☻☻☻☻☻




6 comments:

مهتاب said...

سلام چه غذای اشتهاآوری چقدر برنج تان خوب ری کشیده میشه لطف کنید اسم برنج باسماتی را هم بنویسید

Arefeh said...

صفا خانوم مثل همیشه عالی و بینظر . من که با دیدن عکسش شدیدا به هوس افتادم !!!!!! . دستتون درد نکنه

Touba Safaei (SAFA) said...

مرسی مهناب جان عزیز از اینکه اینجا بودید ♥.......من معمولا از برنجهای باسماتی خوشه درباری و خورشید درباری استفاده میکنم و اخیرا هم برنج باسماتی به اسم انجمن به بازار وین اومده که هنوز نخریدم ولی اینطور که میگن خیلی خوش عطر هم هست علاوه بر قدی که میده همه اینها در کیسه های 5 کیلوئیه ........شاد و موفق باشی
♥ ♥ ♥

Touba Safaei (SAFA) said...

عارفه جان عزیزم ♥ ..مرسی نظر لطفتونه ...قابل نداره جای شما هم خالی ....خوشحال شدم از اینکه اینجا رو روشن کردی ...شاد و موفق باشی ..♥ ♥ ♥

مهتاب said...

مرسی صفای عزیز از توضیحاتتون
واقعا اشتها برانگیز هست غذاهای خوشمزه ای که درست میکنید
همچنان خواننده وبلاگ تان هستم مرسی

Touba Safaei (SAFA) said...

تشکر متقابل مهناب خانم عزیز ...خوشحال میشم افتخار میدید ...♥