February 27, 2015

پلو تن ماهی با حشو

 پلوی خوشمزه ایه که دستوراصلی آن  حشو و تن ماهی است که لای
شوید پلو میذارند  قبلا یک دستور گذاشتم به نام مِگِشِت  که طرز تهیه حشو
 به روش شخصی و تن ماهی رو  بکار بردم  این لینک
...برای این دستور هم تقریبا همین کارها رو انجام دادم  بعلاوه اینکه  اینبار
سبزی اصل حشو رو بکار بردم و  لای پلوی سفید گذاشتم  
♥ ♥ ♥ ♥





پلو تن ماهی با حشو صفا

موادلازم

☻☻☻

برنج 3 لیوان  پلوپز  ـ سبزی ماهی شامل  جعفری , گشنیز
و شوید و کمی شنبلیله   کلا 200 گرم   ـ  دو قوطی تن ماهی
ساده  ـ یک قاشق چایخوری  پودر تخم گشنیز  ـ نصف قاشق
چایخوری  پودر زنجبیل  ـ ادویه کاری یک قاشق چایخوری
ـ فلفل سرخ نصف قاشق چایخوری  ـ  آب لیمو 4 قاشــــــــق
غذاخوری  ـ  سس سویای غیر شیرین  2 قاشق غذاخــوری ـ
سیر 3 تا 4 حبه  ـ پیاز  یک عدد متوسط  ـ  روغن به اندازه
لازم ـ نمک دلخواه .

طرز تهیه

☻☻☻

برنج را خیس کنید .. سبزیجات را پاک و خرد کنید  دریک
قابلمه  پیاز خرد شده را  با روغن ســــرخ کنید  سپس سیر
رنده شده و ادویه جات را اضافه کنید  یک تفت خیلی کوتاه
بدید بعد سبزیجات را اضافه کنید بعد از یک تفت کوتاه سس
سویا و آب لیمو بریزید بعد دو قوطی تن ماهی را باز کرده
بدون آب و روغن  به مواد سبزی اضافه کنید  بازم یک تفت
خیلی کوتاه  و حرارت را بسته بگذارید تا سرد شود
برنج را آبکش کنید بعد در یک قابلمه نچسب  ورقه های
سیب زمینی یا نان لواش را با آب و روغن  بچینید  بعد
برنج آبکش و مواد ماهی تن را بطور متناوب درون قابلمه
بریزید  تا مواد تمام شود  آب و روغن بدهید  و سپــــــــــس
..قابلمه را روی حرارت کم بذارید تا دم بکشد  این پلو بسیار
خوشمزه است  . صفا (طوبی صفائی ) ...نوش جان


 ته دیگ با کاغذ 


کاغذ برداشته میشه

بدون کاغذ  و پلو کاملا ری داده بود در پلوپز


☻☻☻☻☻☻☻☻☻
§§©©§§




4 comments:

gilda said...

وای ی ی که چه گزینه خوشمزه ای میشه , نوش جونتون
صفا جان از شما چه پنهان , یکی از دوستان که ایشون آقای مجردی هستن , این روش کاغذ گذاشتن رو به من حدود ۱۰ سال پیش آموختن
البته واسه قابلمه های که تفلون نباشه و تهدیک میچسبه
من هم از اون موقع وقتی دم دستم قابلمه تفلون نباشه , همین کار رو میکنم که خیلی خوب جواب میده :)

Roz said...

من تا حالا تن ماهی رو اینطور استفاده نکردم، یام و یام ، چقدر خوشمزه میشه با سبزی هایی که گفتین ، چه ته دیگهایی ، دستتون واقعا درد نکنه و نوش جونتون باشه :**

Touba Safaei (SAFA) said...

گیلدا جان روش خوبیه راستش از شما چه پنهان من این پلوپزمو از ایران 23 سال پیش آوردم محصول ناسیوناله و خیلی دوسش دارم یادگاریه ولی دیگه سالیان ساله که اصلا تفلونی نداره بنابراین مجبور بودم از همون موقع ها ته ش کاغذ بذارم چون 4 نفره است و برای ما سه نفر عالیه ..پلوپزی که 9سال پیش خریدم اونم زیاد تفلون نداره دیگه استفاده زیاد نمیکنم چون 8 نفره است ....در هر صورت نیاز و علاقه به بعضی چیزا به آدم ایده میده ...........مرسی از اینکه اینجا بودی تشکر از محبتت ..
♥ ♥ ♥

Touba Safaei (SAFA) said...

رزجان عزیز یا بقول دوستان رزی عزیزم ...♥ جای شما ها خالی ....مرسی از محبتت ..♥♥♥