May 19, 2011

هویج پلو با گوشت







مواد لازم
برنج نیم کیلو
هویج نیم کیلو
گوشت بدون استخوان 400 گرم
پیاز 2 عدد   یا 200 گرم
ادویه مخلوط 1 قاشق مرباخوری
پودر گشنیز و زیره 1 قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل دلخواه
شکر 2 قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
سیب زمینی یا نان برای ته دیگ
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
طرز تهیه

گوشت و پیاز را خرد کنید
روغن در قابلمه بریزید  و پیاز را تفت دهید ...سپس گوشت ریز خرد شده را در
آن بریزید ..هم بزنید و در قابلمه را بپوشانید و بگذارید با حرارت آرام  با بخار
خودش بپزد...معمولا تا 20 دقیقه میتواند ادامه داشته باشد 
بعداز آن ادویه جات و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید
نمک بزنید و درصورتیکه گوشت هنوز نپخته است میتوانید در این مرحله کمی
تا 100 میلی آب اضافه کنید و بگذارید تا بپزد.....اینجا چون از گوشت فوق ران
بوقلمون استفاده شده ...درهمان 20 دقیقه  پخته شده است و نیازی به بیشتر پختن
ندارد
هویج خلال شده را با کمی روغن و 2 قاشق شکر در ماهیتابه ریخته و
آنقدر تفت بدهید تا شکر کاملا آب شود ...سپس کمی تا نصف استکان 
آب در آن ریخته و با حرارت کاملا آرام کمی بپزد ..مواظب باشید که
هویج ها نسوزد و یا له شود 
 تمام مواد آماده شده ...برنج آبکش  ..گوشت قیمه و خلال هویج
و نیز قابلمه که ته آن ورقه های سیب زمینی  یا نان  چیده شده...و در صورت
تمایل مقدار خیلی کمی دارچین برای فقط یک بار لای پلو 
روی سیب زمینی ها کمی برنج بریزید و روی برنج مقداری گوشت قیمه و روی آن
دوباره برنج و بعد خلال هویج بریزید و همانطور ادامه دهید تا مواد همه در 
قابلمه جای بگیرد
در پایان کمی زعفران حل شده در آب داغ  را با قاشق روی آن بریزید
کمی آب و روغن  روی آن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید دم بکشد


پلوی آماده را در ظرفی بکشید و سرو کنید  

☺☺☺☺☺☺☺☺☺
§§§§






3 comments:

Faride said...

vay che khosh rango khoshmaze...midoonam
merci...ba gooshte gheime kheili behtare
az aksesh maaloome.

roozberooz said...

kheli mamnoon az in Page ziba va
mofid...man ta hala kheili comment dadam vali hichkodoom shar nashode
hatman blogspot eshkal dare.

beauty of nature said...

vay man ke asheghe in polo
hastam makhsoosan age in shekli
berenjesho dar biaran...merci
haz kardam.