January 28, 2015

پیتزا برگر

اگه درست کنید انگار دو جورخوراک درست کردید و یکی دو ساعت بعد 
از خوردنش هم دوباره گرسنه تون میشه  حالا چرا ؟؟؟  چون نونش هم یه کم
برشته است  و زود هضمه  بنابراین با خیال راحت برای شام درست کنید 
..و با معده راحت بخوابید









☻☻☻☻☻☻☻☻☻




4 comments:

gilda said...

ها ها چه جالب , جدی جدی با ۱ تیر ۲ نشون شده
من هم از این پیتزا هایی که ترد و خشک باشه خوشم میاد
خوب همبرگر هم باشه که دیگه چه بهتر
نوش جونتون

Roz said...

عجب چیزی شده ، به به ، خیلی پرملات و خوششمزست ، دستتون درد نکنه بابت دستور ، من یه بار با نونهای برگری و اسفناج تجربه ی مشابهی دارم ، اما این مدلش رو و با این مواد رو حتما باید امتحان کنم، ممنون ازتون :))

Touba Safaei (SAFA) said...

گیلدا جان همینطوره با یه تیر دو نشون ... خوشبختانه نونش خشک نبود که مخاط دهن رو اذیت کنه خیلی پوست نازک و ترد بود از فروشگاه ترکی اتسان این نونها رو خریدم ...چون با زمل حتی سایر کینگ هم یه جورائی جالب نمیشه ولی با این نون جای همتون خالی مناسب و خوشمزه بود ....مرسی از محبتت ♥ ♥ ♥

Touba Safaei (SAFA) said...

رزعزیزم جای همتون خالی خیلی عالی و خوشمزه و ترد بود.... من برای سه نفر فقط سه تا درست کردم و کاملا کافی بود اما خاصیت این نون برشته و ترد باعث شد که سه ساعت بعدش همسرم گرسنه ش بشه ...خلاصه اگه درست کردی در فکر یه شام مختصر بعدی هم باش ....نوش جونتون ♥ ♥ ♥ مرسی از محبتت