April 14, 2011

فلافل- Falafel





مواد لازم
نخود 250 گرم
گشنیز و جعفری 70 گرم
سیر 6 یا 7 حبه
زیره سائیده شده 1 قاشق غذاخوری
پودر گشنیز 1 قاشق غذا خوری
فلفل و نمک به میزان دلخواه
بیکینک پودر  1 قاشق مرباخوری
آرد  2 قاشق غذاخوری
یک عدد تخم مرغ کوچک 



طرز تهیه
نخود را شسته و 24 ساعت خیس کنید و طی این مدت 2 تا 3 بار
آب آنرا عوض کنید
بعد از آن تمام مواد را با نخود ها بدون آب خوب چرخ کنید و بعد
آنرا خمیر کرده و بگذارید کمی بماند


 قبل از سرخ کردن بهتر است آنهارا گلوله کرده و آماده نمائید

 روغن مایع را در ظرفی گود ریخته و آنرا داغ کنید

 بعد از آنکه مطمئن شدید که روغن داغ شده  گلوله خمیر را یکی یکی
در آن بیندازید

 هرچه این گلوله های خمیرکمتر باشد  یکدست تر رنگ میگیرد




☻☻☻☻☻☻☻☻☻
§§

نوش جان

3 comments:

Hassan said...

voy che kardi ..kheili khoshmazzan.

Hassan said...

zahmat keshidi kheili mamnoon.

beauty of nature said...

Akh joooon Falafel...oonam sorkh shode dar roghane taze.merci az dastooresh.